23:03
Літо – пора воістину золота!

Пришкільний літній табір відпочинку «Зелена Планета» при КЗ «Македонівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» працював з 29 травня 2017 року по 16 червня 2017 року. За цей час у таборі відпочили учні 1-4 класів. Незважаючи на те, що пришкільний табір «Зелена Планета» знаходиться не на березі річки, не в лісі, а на шкільному подвір’ї, начальник табору Царенко Л.О.; педагог-організатор Шповтун І.Д. і команда вихователів Шаповалова К.К.; Мусаєва Е.А.; Савченко Є.І. зробили все можливе, щоб кожній дитині було цікаво, весело, і щоб відпочинок приніс дітям величезну користь.

У пришкільному таборі було проведено відкриття табірної зміни під девізом «Я, ти, він, вона – разом дружна сім’я». Щодня з дітьми проводилися профілактичні бесіди та інструктажі з правил дорожнього руху, протипожежної безпеки, профілактики травматизму, отруєнь отруйними рослинами і грибами. Щоб перебування дітей у таборі було цікавим для кожного дня обрали назву та девіз. У «День подорожі» діти подорожували у простори рідного села. Цікаво було організовано «День захисту дітей», який проходив під девізом «Ми майбутнє твоє – Україно!»

Фантазію і майстерність діти проявили в традиційних конкурсах: «Містер і Міс табору». Велика увага приділялась патріотичному вихованню дітей, проведено безліч пісенних конкурсів, розучені українські танці. Протягом всієї табірної зміни для дітей організовувалися різні рухливі ігри, з використанням інвентарю та без нього: «Баскетбол», «Лови м’яч», «Третій зайвий» і багато інших.

Життя табору розвиває у дітей їх творчі і пізнавальні здібності. Це гарний стимул для подальшого розвитку.

Переглядів: 305 | Додав: school | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: