21:07
ПУТІВНИК ШКІЛЬНОГО МУЗЕЮ

… Людина – дитина свого часу і своєї країни, почуття Батьківщини завжди невід’ємне від почуття історії. В її долі сплітаються в єдиний вузол минуле, сучасне і майбутнє. Без знання свого коріння людина приречена бути перекотиполем, яке позбавлене морального життєвого стержня.

Школа – це не просто будівля, це частина життя, де проходить дитинство і починається юність. А якщо школі виповнилося 135 років, то через неї пройшло не одне покоління. Якими були її учні, ким вони стали, що зробили для майбутнього?

Вашій увазі пропонується огляд-екскурсія до нашого музею. Наш шкільний музей почав діяти з 20 березня 2017 року. Його було відкрито спільними творчими діями вчителів, батьків та учнів школи з метою збереження традицій та звичаїв рідного села, збереження й відтворення предметів народного побуту, релігії та культурних надбань. Експонати для обладнання музею приносили вчителі, батьки та учні із дому, а також знаходили в інших жителів села за їх згодою.

У серцях наших дітей ми хочемо посіяти добро, любов до рідної землі. І нехай наш музей маленький, та, сподіваємося, що справу робитиме велику, бо життя людини має сенс тільки тоді, коли людина створює нове, хороше в ім’я щастя людства.

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 307 | Додав: school | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: