17:04
Відзначення 25-ї річниці ЗС України.

Виховання громадянина – одне з найважливіших завдань сьогоднішньої школи. Це процес, який сприяє формуванню комплексу таких особистісних якостей і рис характеру, як патріотична свідомість, відповідальність і мужність, готовність працювати на благо Батьківщини, захищати та зміцнювати її міжнародний авторитет; повага до культури, звичаїв і традицій нашої країни.

  День Збройних Сил України - свято сміливих, сильних, спритних, витривалих та мужніх захисників незалежності нашої України.

  6 грудня Україна святкує День Збройних Сил України. Це свято всіх чоловіків: від фронтовиків, що воювали під час Другої світової війни, до хлопців – майбутніх захисників держави. У цей день в КЗ «Македонівська ЗОШ  І-ІІІ ступенів»  відбулися заходи, присвячені цій даті.

   Начальні класи нашої школи  намалювали  «Історію та традиції військового виховання в Україні» за допомогою класних керівників. 

 

Класні керівники 1-11 класів провели  виховні години, присвячені дню Збройних сил України із теми: «А ми ту славу збережемо!»

 Україна сьогодні - незалежна держава. Українські Збройні Сили покликані охороняти незалежність рідної землі. І служать наші хлопці сьогодні на Батьківщині. Ми любимо свою армію. Служити в ній - справа честі та обов'язку… У традиціях українського народу проводи в армію - велике свято… особливо в селі. Люди всім селом проводжають юнака до війська. Односельці бажають юнакові щасливо відслужити, повернутись і відгуляти весілля. Кожна жінка по-материнськи поплаче, ніби розділить долю матері юнака. Україна, проголосивши 24 серпня 1991 року свою незалежність, прагне жити в мирі та дружбі з усіма державами світу. Однак, нині не виключена можливість виникнення воєнних конфліктів, тому 6 грудня 1991 р. верховна Рада прийняла постанову про створення Збройних Сил.

Традіційно до цього дня, святково-спортивний захід  «Нумо хлопці», який провів вчитель з фізичної культури серед учнів 6-11 класів.

Переглядів: 297 | Додав: school | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: