Хай Різдво у вишиванці,
Розбудить Вас щасливо вранці!
І принесе у Вашу хату,
Радість й усмішок багато.
Розбудить приспані надії,
Достатком й щастям Вас зігріє,
Зігріє сонцем і любов’ю
Та подарує Вам здоров’я.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 265 | Додав: school | Дата: 06.01.2017 | Коментарі (0)

Прийміть наші найщиріші вітання з Новим 2017-м роком та Різдвом Христовим. Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашій родині добро, мир і достаток. Бажаю, щоб у новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Вірю, що у новому році Ви відчуєте турботу з боку колег, тепло друзів та близьких. Щастя Вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань. З Новим Роком !

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 299 | Додав: school | Дата: 30.12.2016 | Коментарі (0)

Новий рік!  Ці слова у кожного асоціюються зі святковим настроєм, подарунками, іграми, розвагами.             

    Саме так проходили свята у КЗ «Македоновської  ЗОШ I-III ступенів». Активно працювали  учні молодшої, середньої і старшої вікової категорії прикрасили класи та спортивну залу новорічними сніжинками,стінгазетами та гірляндами,  що додало святковості під час проведення заходів.

  Новорічні свята – це чудовий спосіб подарувати учням та їх батькам диво, віру у казку. 27 грудня до  учнів молодшої та середньої вікової категорії, завітала  студія дитячого свята «Марійка» . Чарівна вистава « Марійка та Ведмідь»  представила для учнів веселі ігри, чарівні фокуси та ритмічні танці, та незабутнє шоу  гіганських мильних бульбашок. 

Закінчився парад новорічних святкувань вечіром відпочинку та но ... Читати далі »

Переглядів: 300 | Додав: school | Дата: 29.12.2016 | Коментарі (0)

Шановний Пантелеймон Васильович!

  Адміністрація та учні КЗ  «Македонівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Нікольської районної ради Донецької області сердечно дякує Вам і співробітникам організації «Фонд Бумбураса» за доброту і милосердя. Допомога, надана Вами, служить на благо: допомагає дітям відчути Вашу турботу і увагу, повіріти в предноворічні дива втілити в життя свої задуми, творчо розвиватися.

    Прийміть щиру подяку за небайдуже ставлення до дітей, школи.

 

             З Наступаючим Новим роком!!!

Переглядів: 265 | Додав: school | Дата: 26.12.2016 | Коментарі (0)

20 грудня 2016 року до учнів КЗ «Македонівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» завітали помічник Народного депутату України Лубінця Д.В.  Проценко Н.П. з представниками  районного будинку культури. До свята Святого Миколая привезли цікаву святкову програму. Учні начальної школи поринули у казку, де герої проводили веселі ігри та естафети.  Свято видалось веселим та цікавим.

 Хочеться подякувати: народному депутату України  Лубінцю Дмитру Валерійовичу за придбання солодощів для дітей, за можливість повірити в маленьке передноворічне диво.

    Щиро дякуємо!!!

Переглядів: 278 | Додав: school | Дата: 20.12.2016 | Коментарі (0)

 

   14 грудня в Україні традиційно відзначають День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – людей, які ціною свого життя і здоров’я змогли подолати страшну трагедію ХХ століття, що сталася 26 квітня 1986 року. 

   Минуло багато років з моменту аварії на Чорнобильській електростанції. Та яким далеким, ідилічно безхмарним видався нам тепер той дочорнобильський світ  -спокійний, неквапний, самовпевнений, роками немовби занурений у напівсонну, поблажливу, вседозволяючу благодушність. Для всіх, хто прямо чи побічно був причетний до Чорнобиля, час ніби розколовся на дві нерівні частини: до 26 квітня 1986 року і після. Це дуже нагадало війну.  

     Пам’ять… Саме вона є рушієм еволюційного поступу в майбутнє й оберегом найвищих загальнолюдських цінностей. І якщо весь народ пам’ятатиме свою історію, він ... Читати далі »

Переглядів: 280 | Додав: school | Дата: 13.12.2016 | Коментарі (0)

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Міжнародна правозахисна акція «16 днів проти насилля» розпочата у 1991 році. Ініціатори обрали датою початку акції 25 листопада — Міжнародний день боротьби з насиллям у ставленні до жінок та датою її завершення — 10 грудня — Міжнародний день захисту прав людини. Особлива увага під час її проведення приділялася питанням домашнього насилля, тому акція була спрямована проти насилля у сім’ї та формування нетерпимого ставлення до будь-якої форми насилля .   Педагогічним колективом та психологом КЗ «Македонівська ЗОШ І-ІІІ ступенів»  була активізована діяльність з метою посилення інформаційно-просвітницької роботи, яка направлена, в першу чергу на збільшення знань про всі форми насилля.  

Міжнародна акція «16 днів проти насилля» розпочалась з створення інформаційного  стенду & ... Читати далі »

Переглядів: 294 | Додав: school | Дата: 09.12.2016 | Коментарі (0)

Всеукраїнська акція «Тиждень права» була започаткована 2008 року з нагоди відзначення 60-ї річниці проголошення Загальної декларації прав людини. Указом Президента України „Про Всеукраїнський тиждень права” № 1149/2008 від 08 грудня 2008 року встановлено проведення Всеукраїнського тижня права щороку в тиждень, що включає 10 грудня –  День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

Одним із завдань сучасної шкільної  правової освіти є вміння учня

орієнтуватись у величезному потоці інформації. Навчити цього лише на уроці  правознавства просто неможливо, тому в школі щорічно проводиться    тиждень права,  який включає в себе комплекс різноманітних форм позакласної роботи.   Основною метою тижня було:

- підвищити інтерес учнів до  правознавства;

- розширити й поглибити знання та вміння учні ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 312 | Додав: school | Дата: 09.12.2016 | Коментарі (0)

Виховання громадянина – одне з найважливіших завдань сьогоднішньої школи. Це процес, який сприяє формуванню комплексу таких особистісних якостей і рис характеру, як патріотична свідомість, відповідальність і мужність, готовність працювати на благо Батьківщини, захищати та зміцнювати її міжнародний авторитет; повага до культури, звичаїв і традицій нашої країни.

  День Збройних Сил України - свято сміливих, сильних, спритних, витривалих та мужніх захисників незалежності нашої України.

  6 грудня Україна святкує День Збройних Сил України. Це свято всіх чоловіків: від фронтовиків, що воювали під час Другої світової війни, до хлопців – майбутніх захисників держави. У цей день в КЗ «Македонівська ЗОШ  І-ІІІ ступенів»  відбулися заходи, присвячені цій даті.

   Начальні класи ... Читати далі »

Переглядів: 298 | Додав: school | Дата: 06.12.2016 | Коментарі (0)

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом.     Нинішнього року робота з профілактики розповсюдження ВІЛ-інфекції та СНІДу  у КЗ «Македонівської ЗОШ І-ІІІ ступенів» проходить під гаслом «Жити в світі, де є ВІЛ». З учнями 5-11 класів класні керівники провели виховні години на тему «Твоє життя в твоїх руках», презентували     виставку   малюнків  «Знаю.Підтримую.Присоєдиняюсь!" 

        З метою забезпечення учнів інформацією про ВІЛ-СНІД, формування розуміння того, що тільки здоровий спосіб життя, їх поведінка та вчинки є гарантом запобігання ризику, а також навчання дітей приймати самостійні рішення в життєвих ситуаціях усім учням були роздані пам 'ятки: «Знати правду про ВІЛ-інфекцію і СНІД»,   «ВІЛ\СНІД  пр ... Читати далі »

Переглядів: 309 | Додав: school | Дата: 01.12.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 10 11 »